top of page

Árak és információk
Művészi portré / boudoir / akt fotózás

Mini csomag

kb. 45 perc fotózás

49 900 Ft

10 db retusált kép

Medium csomag

kb. 60 perc fotózás

64 900 Ft

20 db retusált kép

Premium csomag

kb. 60 - 90 perc fotózás

79 900 Ft

30 db retusált kép

Hogyan készülj a portré fotózásra?

A legfontosabb dolog, hogy jól érezd magad a fotózáson, így tehát olyan ruhát, cipőt, kiegészítőket válassz, amit szeretsz és a személyiségedhez illik. Ha például nőként soha nem hordtál szoknyát, nem most van itt az idő ezen változtatni. Feszengeni fogsz benne, idegen lesz számodra az egész, így nem fogsz tudni feloldódni. 

Nőknek ajánlott egy szép smink, mely kiemeli előnyös arcvonásait. Még az egyébként nem igazán sminkelő nők is bátran tegyenek fel egy szolid sminket, mert a felvételek esztétikumához nagyban hozzájárul.

Hányan jöhettek a portré fotózásra?

Ha úgy érzed, hogy szeretnél egy rokont vagy barátot is hozni magaddal a fotózásra, akinek a jelenléte segít neked, hozd Őt is bátran. 

Mi legyen a helyszín?

Klasszikus portré fotózáshoz mindenképpen stúdió körülményeket javasolok. A fényviszonyok kontrollálhatók, nincsenek zavaró tényezők, bámuló "közönség", könnyebb a feloldódás. Az időjárás sem szólhat közbe egy műtermi portré fotózásnál. Természetesen, ha idegenkedsz a stúdió gondolatától, lehetőség van kültéren is portré fotók elkészítésére. A kültéri portré fotózásnál ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy a fényviszonyok nem teljesen befolyásolhatók. Fizetős helyszínek esetén (pl. belépőjegy, fotó jegy, stúdió foglalási díj) a költségeket Te állod.

Hogyan történik a képek átadása?

A fotózástól számított 1 héten belül elküldöm nektek elektronikus módon a nyers képeket válogatásra (kisebb felbontásban, középen átfutó vízjelellel). Innentől számítva Nektek is 1 hetetek áll rendelkezésre ahhoz, hogy elküldjétek nekem a retusálásra kiválasztott képeket. Ettől számított maximum 2 héten belül pedig már a retusált, nagy felbontású képeket adom át Nektek elektronikus formában.

Mit jelent a kép retusálása?

A nyers képeken először a kép egészét érintő módosításokat végzek, amellyel a rám jellemző stílust alakítom ki a képből. Ez magában foglalja például a fények, árnyékok, színek, kontraszt módosítását, a kép kiegyenesítését, esetlegesen vágását. Ezután történik a helyi módosítások alkalmazása, például a bőr hibáinak alap korrigálása, szem alatti karikák, táskák eltüntetése. Fontos tudnivaló, hogy a fénykép nagy mértékű manipulálását, például a test alakformálását, nem tartalmazza az ár, viszont igény esetén, felár ellenében kérhető.

Van-e lehetőség további képeket kérni?

Természetesen van lehetőség a csomagajánlatokon felüli képeket kérni. A Mini csomagban szereplő képmennyiségen felül 2500 Ft/db áron, a Medium csomagban szereplő képmennyiségen felül 2000 Ft/db áron, a Premium csomagban szereplő képmennyiségen felül 1500 Ft/ db áron kérhetsz további képeket kidolgozásra.

bottom of page