top of page

Árak és információk
Páros és jegyes fotózás

Mini csomag

Fotózás időtartama: 1 óra

Ár: 45 900 Ft

Képek száma: 15 db

Medium csomag

Fotózás időtartama: 1-2 óra

Ár: 55 900 Ft

Képek száma: 25 db

Premium csomag

Fotózás időtartama: 1-2 óra

Ár: 65 900 Ft

Képek száma: 35 db

Hogyan készülj a páros és jegyes fotózásra?

A legfontosabb dolog, hogy jól érezzétek magatokat a fotózáson, így tehát olyan ruhát, cipőt, kiegészítőket válasszatok, amit szerettek és a személyiségetekhez illik. Ha például nőként soha nem hordtál szoknyát, nem most van itt az idő ezen változtatni. Feszengeni fogsz benne, idegen lesz számodra az egész, így nem fogsz tudni feloldódni. Fontos az összhang a párod és a Te öltözéked között. Ha szeretnétek, nyugodtan hozzatok 1 váltás ruhát. Ilyenkor ajánlott egy lazább hétköznapibb szerelés (pl. póló + farmer kombináció) és egy elegánsabb (nőknek ruha, férfiaknak ing és egy elegánsabb nadrág).

A nőknek ajánlott egy szép smink, mely kiemeli előnyös arcvonásait. Még az egyébként nem igazán sminkelő nők is bátran tegyenek fel egy szolid sminket, mert a felvételek esztétikumához nagyban hozzájárul.

Ha van bármilyen közös hobbitok, amit szívesen viszontlátnátok a fotókon, nyugodtan hozzatok 1-2 rá jellemző kiegészítőt, amennyiben ez megoldható és megjelenítjük a képeken!

És ami a legfontosabb: szánjatok elég időt az előkészületekre, hogy kipihenten és kisimultan érkezzetek a fotózásra!

Hányan jöhettek a páros és jegyes fotózásra?

Ha úgy érzitek, hogy szeretnétek egy rokont vagy barátot is hozni magatokkal a fotózásra, akinek a jelenléte segít nektek, hozzátok Őt is bátran. Sőt, négylábú kedvenceteket is elhozhatjátok a fotózásra, ha szeretnétek. Ilyenkor azonban mindig kell még egy segítő társ, aki vigyáz a kedvencetekre, amikor nem szükséges a képeken szerepelnie.

Mi legyen a helyszín?

Bármi, ahol jól érzitek magatokat, vagy jellemző rátok. Ha tanácstalanok vagytok a helyszínt illetően, én is szívesen szolgálok Nektek pár ötlettel. Fizetős helyszínek esetén (pl. belépőjegy, fotó jegy, stúdió foglalási díj) a költségeket Ti álljátok.

Hogyan történik a képek átadása?

A fotózástól számított 1 héten belül elküldöm nektek elektronikus módon a nyers képeket válogatásra (kisebb felbontásban, középen átfutó vízjelellel). Innentől számítva Nektek is 1 hetetek áll rendelkezésre ahhoz, hogy elküldjétek nekem a retusálásra kiválasztott képeket. Ettől számított maximum 2 héten belül pedig már a retusált, nagy felbontású képeket adom át Nektek elektronikus formában.

Van-e lehetőség további képeket kérni?

Természetesen van lehetőség a csomagajánlatokon felüli képeket kérni. A Mini csomagban szereplő képmennyiségen felül 2500 Ft/db áron, a Medium csomagban szereplő képmennyiségen felül 2300 Ft/db áron, a Premium csomagban szereplő képmennyiségen felül 2000 Ft/ db áron kérhetsz további képeket kidolgozásra.

bottom of page