top of page

Árak és információk
Portré/üzleti portré fotózás

Mini csomag

Fotózás időtartama: 1 óra

Ár: 45 900 Ft

Képek száma: 8 db

Medium csomag

Fotózás időtartama: 1-2 óra

Ár: 55 900 Ft

Képek száma: 15 db

Premium csomag

Fotózás időtartama: 1-2 óra

Ár: 65 900 Ft

Képek száma: 20 db

Hogyan készülj a portré fotózásra?

A legfontosabb dolog, hogy jól érezd magad a fotózáson, így tehát olyan ruhát, cipőt, kiegészítőket válassz, amit szeretsz és a személyiségedhez illik. Ha például nőként soha nem hordtál szoknyát, nem most van itt az idő ezen változtatni. Feszengeni fogsz benne, idegen lesz számodra az egész, így nem fogsz tudni feloldódni. 

Nőknek ajánlott egy szép smink, mely kiemeli előnyös arcvonásait. Még az egyébként nem igazán sminkelő nők is bátran tegyenek fel egy szolid sminket, mert a felvételek esztétikumához nagyban hozzájárul.

Hányan jöhettek a portré fotózásra?

Ha úgy érzed, hogy szeretnél egy rokont vagy barátot is hozni magaddal a fotózásra, akinek a jelenléte segít neked, hozd Őt is bátran. 

Mi legyen a helyszín?

Klasszikus portré fotózáshoz mindenképpen stúdió körülményeket javasolok. A fényviszonyok kontrollálhatók, nincsenek zavaró tényezők, bámuló "közönség", könnyebb a feloldódás. Az időjárás sem szólhat közbe egy műtermi portré fotózásnál. Természetesen, ha idegenkedsz a stúdió gondolatától, lehetőség van kültéren is portré fotók elkészítésére. A kültéri portré fotózásnál ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy a fényviszonyok nem teljesen befolyásolhatók. Fizetős helyszínek esetén (pl. belépőjegy, fotó jegy, stúdió foglalási díj) a költségeket Te állod.

Hogyan történik a képek átadása?

A fotózástól számított 1 héten belül elküldöm nektek elektronikus módon a nyers képeket válogatásra (kisebb felbontásban, középen átfutó vízjelellel). Innentől számítva Nektek is 1 hetetek áll rendelkezésre ahhoz, hogy elküldjétek nekem a retusálásra kiválasztott képeket. Ettől számított maximum 2 héten belül pedig már a retusált, nagy felbontású képeket adom át Nektek elektronikus formában.

Van-e lehetőség további képeket kérni?

Természetesen van lehetőség a csomagajánlatokon felüli képeket kérni. A Mini csomagban szereplő képmennyiségen felül 3500 Ft/db áron, a Medium csomagban szereplő képmennyiségen felül 3000 Ft/db áron, a Premium csomagban szereplő képmennyiségen felül 2500 Ft/ db áron kérhetsz további képeket kidolgozásra.

bottom of page