top of page
DSC_2516-Edit.jpg

Rólam

" Fényképezni annyi, mint részesévé válni valaki (vagy valami) halandóságának, sebezhetőségének, változékonyságának. Minden fénykép - éppen, mert kihasítja és megdermeszti a pillanatot - az idő mindent fölemésztő kérlelhetetlenségéről tanúskodik. " - Susan Sontag

A nevem Péter Adrienn, fotográfus vagyok. Régóta érdeklődtem a fotózás iránt, de csak a közelmúltban tartottam elérkezettnek az időt arra, hogy komolyan képezzem magam és hivatásomnak válasszam a fotográfiát.

Fényképeimmel szeretnék örömet okozni az embereknek. Egy igényesen elkészített fotó jóleső érzéssel tölti el az embert, visszaadja a megörökített pillanat varázsát, az ember képes lesz újra átélni a múló időből kiragadott pillanatot. Úgy vélem, hogy a fotográfia az idő befagyasztásával, egy őszinte pillanat kiragadásával - legyen az egy szerelmespár egymásba fúródó tekintete, egy gömbölyödő pocak feletti öröm, egy gyermek rácsodálkozása a világra - e mai rohanó világunkban segít az embereket emlékeztetni arra, mi az igazán értékes számukra.

bottom of page