top of page

Árak és információk

Kismama fotózás

Mini csomag

kb. 45 perc fotózás

49 900 Ft

20 db retusált kép

Medium csomag

kb. 60 perc fotózás

59 900 Ft

30 db retusált kép

Premium csomag

kb. 60 - 90 perc fotózás

69 900 Ft

40 db retusált kép

Hogyan készülj a kismama fotózásra?

A legfontosabb tényező a kismama fotózás esetén az időzítés: a várandósság 30-36. hete a legalkalmasabb a képek elkészítésére. Ekkor már szépen gömbölyödik a kismama pocakja, ugyanakkor az utolsó hónapban felmerülő kellemetlenségek még nem ütik fel a fejüket. Öltözék szempontjából olyan ruhát, felsőt érdemes választani, ami kiemeli a pocakot. Fontos az összhang a párod és a Te öltözéked között. A kismamáról igény szerint készülhet fehérneműs vagy akár akt kép is.

A kismamáknak ajánlott egy szép smink, mely kiemeli előnyös arcvonásait. Még az egyébként nem igazán sminkelő nők is bátran tegyenek fel egy szolid sminket, mert a felvételek esztétikumához nagyban hozzájárul.

Hányan jöhettek a kismama fotózásra?

Természetesen, ha nem az első babátokat várjátok, hozzátok a nagytesó(ka)t is magatokkal! Ha pedig úgy érzitek, hogy szeretnétek egy rokont vagy barátot is hozni magatokkal a fotózásra, akinek a jelenléte segít nektek, hozzátok Őt is bátran. Sőt, négylábú kedvenceteket is elhozhatjátok a fotózásra, ha szeretnétek. Ilyenkor azonban mindig kell még egy segítő társ, aki vigyáz a kedvencetekre, amikor nem szükséges a képeken szerepelnie.

Mi legyen a helyszín?

Bármi, ahol jól érzitek magatokat, vagy jellemző rátok. Ha tanácstalanok vagytok a helyszínt illetően, én is szívesen szolgálok Nektek pár ötlettel. Fizetős helyszínek esetén (pl. belépőjegy, fotó jegy, stúdió foglalási díj) a költségeket Ti álljátok.

Hogyan történik a képek átadása?

A fotózástól számított 1 héten belül elküldöm nektek elektronikus módon a nyers képeket válogatásra (kisebb felbontásban, középen átfutó vízjelellel). Innentől számítva Nektek is 1 hetetek áll rendelkezésre ahhoz, hogy elküldjétek nekem a retusálásra kiválasztott képeket. Ettől számított maximum 2 héten belül pedig már a retusált, nagy felbontású képeket adom át Nektek elektronikus formában.

Mit jelent a kép retusálása?

A nyers képeken először a kép egészét érintő módosításokat végzek, amellyel a rám jellemző stílust alakítom ki a képből. Ez magában foglalja például a fények, árnyékok, színek, kontraszt módosítását, a kép kiegyenesítését, esetlegesen vágását. Ezután történik a helyi módosítások alkalmazása, például a bőr hibáinak alap korrigálása, szem alatti karikák, táskák eltüntetése. Fontos tudnivaló, hogy a fénykép nagy mértékű manipulálását, például a test alakformálását, nem tartalmazza az ár, viszont igény esetén, felár ellenében kérhető.

Van-e lehetőség további képeket kérni?

Természetesen van lehetőség a csomagajánlatokon felüli képeket kérni. A Mini csomagban szereplő képmennyiségen felül 2500 Ft/db áron, a Medium csomagban szereplő képmennyiségen felül 2000 Ft/db áron, a Premium csomagban szereplő képmennyiségen felül 1500 Ft/ db áron kérhetsz további képeket kidolgozásra.

bottom of page