top of page

Árak és információk

Kismama fotózás

Mini csomag

Fotózás időtartama: 1 óra

Ár: 45 900 Ft

Képek száma: 15 db

Medium csomag

Fotózás időtartama: 1-2 óra

Ár: 55 900 Ft

Képek száma: 25 db

Premium csomag

Fotózás időtartama: 1-2 óra

Ár: 65 900 Ft

Képek száma: 35 db

Hogyan készülj a kismama fotózásra?

A legfontosabb tényező a kismama fotózás esetén az időzítés: a várandósság 30-36. hete a legalkalmasabb a képek elkészítésére. Ekkor már szépen gömbölyödik a kismama pocakja, ugyanakkor az utolsó hónapban felmerülő kellemetlenségek még nem ütik fel a fejüket. Öltözék szempontjából olyan ruhát, felsőt érdemes választani, ami kiemeli a pocakot. Fontos az összhang a párod és a Te öltözéked között. A kismamáról igény szerint készülhet fehérneműs vagy akár akt kép is.

A kismamáknak ajánlott egy szép smink, mely kiemeli előnyös arcvonásait. Még az egyébként nem igazán sminkelő nők is bátran tegyenek fel egy szolid sminket, mert a felvételek esztétikumához nagyban hozzájárul.

Hányan jöhettek a kismama fotózásra?

Természetesen, ha nem az első babátokat várjátok, hozzátok a nagytesó(ka)t is magatokkal! Ha pedig úgy érzitek, hogy szeretnétek egy rokont vagy barátot is hozni magatokkal a fotózásra, akinek a jelenléte segít nektek, hozzátok Őt is bátran. Sőt, négylábú kedvenceteket is elhozhatjátok a fotózásra, ha szeretnétek. Ilyenkor azonban mindig kell még egy segítő társ, aki vigyáz a kedvencetekre, amikor nem szükséges a képeken szerepelnie.

Mi legyen a helyszín?

Bármi, ahol jól érzitek magatokat, vagy jellemző rátok. Ha tanácstalanok vagytok a helyszínt illetően, én is szívesen szolgálok Nektek pár ötlettel. Fizetős helyszínek esetén (pl. belépőjegy, fotó jegy, stúdió foglalási díj) a költségeket Ti álljátok.

Hogyan történik a képek átadása?

A fotózástól számított 1 héten belül elküldöm nektek elektronikus módon a nyers képeket válogatásra (kisebb felbontásban, középen átfutó vízjelellel). Innentől számítva Nektek is 1 hetetek áll rendelkezésre ahhoz, hogy elküldjétek nekem a retusálásra kiválasztott képeket. Ettől számított maximum 2 héten belül pedig már a retusált, nagy felbontású képeket adom át Nektek elektronikus formában.

Van-e lehetőség további képeket kérni?

Természetesen van lehetőség a csomagajánlatokon felüli képeket kérni. A Mini csomagban szereplő képmennyiségen felül 2500 Ft/db áron, a Medium csomagban szereplő képmennyiségen felül 2300 Ft/db áron, a Premium csomagban szereplő képmennyiségen felül 2000 Ft/ db áron kérhetsz további képeket kidolgozásra.

bottom of page