Árak és információk
Esküvő fotózás

Bronz

csomag

Csoportképek

szertartások

 

 

 

 

Rendelkezésre állás: 1-2 óra

 

Ár:

1 szertartás esetén: 55 000 Ft

2 szertartás esetén: 75 000 Ft

Retusált képek:

1 szertartás esetén: 75 db

2 szertartás esetén: 150 db

Ezüst

csomag

Csoportképek

szertartások

kreatív fotózás

 

 

 

Rendelkezésre állás: 2-4 óra

 

Ár: 95 000 Ft

 

 

 

Retusált képek: 200 db

Arany

csomag

Csoportképek

szertartások

kreatív fotózás

lakodalom fotózása

 

 

Rendelkezésre állás: 8 óra 

max. hajnal 1 óráig

Ár: 195 000 Ft

 

 

Retusált képek: 500-600 db

Gyémánt csomag

Csoportképek

szertartások

kreatív fotózás

lakodalom fotózása

készülődés fotózása

 

Rendelkezésre állás: 10 óra

max. hajnal 1 óráig

Ár: 215 000 Ft

 

 

Retusált képek: 600-700 db
 

Platina

 csomag

Csoportképek

szertartások

kreatív fotózás

lakodalom fotózása

készülődés fotózása
 

Rendelkezésre állás: 12 óra

max. hajnal 1 óráig

Ár: 235 000 Ft

 

 

 Retusált képek: 800-1000 db

Hogyan készülj az esküvői kreatív fotózásra?

Az esküvői kreatív fotózáson készült képek általában a pár legfontosabb emlékei az esküvőről, ezek azok a fényképek, amelyeket mindenki szívesen tesz ki a falra. A kreatív fotózás előtt az előkészületek kulcsfontosságúak. Ezzel kapcsolatban gyakran felmerülő kérdés, hogy az esküvő napján vagy esetleg egy külön napon tartsuk a kreatív fotózást. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Általában ha külön napon kerül sor a kreatív fotózásra, több idő van rá, változatosabb képek készülhetnek, több helyszín felkeresése is lehetséges. Nyilvánvalóan meg kell oldani, hogy a menyaszonyi ruha ekkor már a menyasszonynál legyen, illetve még egyszer el kell készülni. Ez a plusz készülés a menyasszonynak lehetővé teszi, hogy akár más stílusú frizurát és sminket csináltasson, mint a nagy napon. Ez már önmagában hozzájárul a változatosabb fényképek készítésének lehetőségéhez. Aki viszont nem szeretne vagy tud egy plusz napon még egyszer elkészülni, annak ajánlom, hogy az esküvő napján fotózzunk. Ilyenkor találni kell rá egy legalább 1 órás időintervallumot, amikor tudunk fotózni. Bármelyik opciót is válasszátok, kiemelten kezeljétek, hogy elegendő időt szánjatok az előkészületekre, különös tekintettel a menyasszony készülődésére, hogy kipihentek és kisimultak legyetek!

Hányan jöhettek az esküvői kreatív fotózásra?

Természetesen, ha úgy érzitek, hogy szeretnétek egy rokont vagy barátot is hozni magatokkal a fotózásra, akinek a jelenléte segít nektek, hozzátok Őt is bátran.

Mi legyen a kreatív fotózás helyszíne?

Bármi, ahol jól érzitek magatokat, vagy jellemző rátok. Ha tanácstalanok vagytok a helyszínt illetően, én is szívesen szolgálok Nektek pár ötlettel. Fizetős helyszínek esetén (pl. belépőjegy, fotó jegy, stúdió foglalási díj) a költségeket Ti álljátok.

Hogyan történik a képek átadása?

Egy több száz képet tartalmazó esküvői anyag igényes utómunkája sok munkaórát vesz igénybe. Esküvői főszezonban 1 héten belül több esküvői fotózásom is lehet más fotózások mellett, így a teljes esküvői anyag átadása heteket, hónapokat is igénybe vehet. Annak érdekében, hogy ne maradjatok hosszú hetekig képek nélkül, egy 10 db retusált fényképből álló előzetest készítek Nektek kb. 2 héttel az esküvőtök után. Az esküvőtök napjától számított maximum 10 héten belül pedig elküldöm Nektek  a nagy felbontású, retusált fényképeket elektronikus formában.

Egyik csomagajánlat sem megfelelő számomra, mit tehetek?

Ha egyik csomagajánlat sem bizonyul megfelelőnek, kérjetek egyedi árajánlatot az igényeitek vázolásával bármelyik elérhetőségemen. 

További fontos tudnivalók

A székhelyem Budapest közelében, Dunakeszin van, így helyszíntől függően kiszállási díj kerülhet felszámításra bármely csomag esetén. A szerződéskötésre 20% foglaló fizetésével kerül sor.