top of page

Árak és információk
Esküvő fotózás

Bronz

csomag

Csoportképek

szertartások

 

 

 

 

Rendelkezésre állás: 1-2 óra

 

Ár:

1 szertartás esetén: 75 000 Ft

2 szertartás esetén: 95 000 Ft

Retusált képek:

1 szertartás esetén: 75 db

2 szertartás esetén: 150 db

Ezüst

csomag

Csoportképek

szertartások

kreatív fotózás

 

 

 

Rendelkezésre állás: 3 óra

 

Ár: 135 000 Ft

 

 


Retusált képek: 200 db

Arany

csomag

Csoportképek

szertartások

kreatív fotózás

lakodalom fotózása

 

 

Rendelkezésre állás: 8 óra 

max. hajnal 1 óráig

Ár: 285 000 Ft

 

Kreatív fotózás: aznap

 


 

Retusált képek: 500-700 db

Gyémánt csomag

Csoportképek

szertartások

kreatív fotózás

lakodalom fotózása

készülődés fotózása

 

Rendelkezésre állás: 10 óra

max. hajnal 1 óráig

Ár: 345 000 Ft
 

 

Kreatív fotózás: aznap vagy külön napon (+50 000 Ft)

 

Retusált képek: 700-900 db
 

Platina

 csomag

Csoportképek

szertartások

kreatív fotózás

lakodalom fotózása

készülődés fotózása
 

Rendelkezésre állás: 12 óra

max. hajnal 1 óráig

Ár: 395 000 Ft

 

Kreatív fotózás: aznap vagy külön napon (+50 000 Ft)

 Retusált képek: 900-1100 db

Az itt feltüntetett árak csak 2024-es esküvőkre érvényesek! 2025-ös árajánlatért írj üzenetet!

 

Hogyan készülj az esküvői kreatív fotózásra?

Az esküvői kreatív fotózáson készült képek általában a pár legfontosabb emlékei az esküvőről, ezek azok a fényképek, amelyeket mindenki szívesen tesz ki a falra. A kreatív fotózás előtt az előkészületek kulcsfontosságúak. Ezzel kapcsolatban gyakran felmerülő kérdés, hogy az esküvő napján vagy esetleg egy külön napon tartsuk a kreatív fotózást. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Általában ha külön napon kerül sor a kreatív fotózásra, több idő van rá, változatosabb képek készülhetnek, több helyszín felkeresése is lehetséges. Nyilvánvalóan meg kell oldani, hogy a menyaszonyi ruha ekkor már a menyasszonynál legyen, illetve még egyszer el kell készülni. Ez a plusz készülés a menyasszonynak lehetővé teszi, hogy akár más stílusú frizurát és sminket csináltasson, mint a nagy napon. Ez már önmagában hozzájárul a változatosabb fényképek készítésének lehetőségéhez. Aki viszont nem szeretne vagy tud egy plusz napon még egyszer elkészülni, annak ajánlom, hogy az esküvő napján fotózzunk. Ilyenkor találni kell rá egy legalább nettó fél órás időintervallumot, amikor tudunk fotózni. Bármelyik opciót is válasszátok, kiemelten kezeljétek, hogy elegendő időt szánjatok az előkészületekre, különös tekintettel a menyasszony készülődésére, hogy kipihentek és kisimultak legyetek!

Hányan jöhettek az esküvői kreatív fotózásra?

Természetesen, ha úgy érzitek, hogy szeretnétek egy rokont vagy barátot is hozni magatokkal a fotózásra, akinek a jelenléte segít nektek, hozzátok Őt is bátran.

Mi legyen a kreatív fotózás helyszíne?

Bármi, ahol jól érzitek magatokat, vagy jellemző rátok. Ha tanácstalanok vagytok a helyszínt illetően, én is szívesen szolgálok Nektek pár ötlettel. Fizetős helyszínek esetén (pl. belépőjegy, fotó jegy, stúdió foglalási díj) a költségeket Ti álljátok.

Hogyan történik a képek átadása?

Egy több száz képet tartalmazó esküvői anyag igényes utómunkája sok munkaórát vesz igénybe. Esküvői főszezonban 1 héten belül több esküvői fotózásom is lehet más fotózások mellett, így a teljes esküvői anyag átadása heteket, hónapokat is igénybe vehet. Annak érdekében, hogy ne maradjatok hosszú hetekig képek nélkül, egy 10 db retusált fényképből álló előzetest készítek Nektek kb. 2 héttel az esküvőtök után. Az esküvőtök napjától számított maximum 10 héten belül pedig elküldöm Nektek  a nagy felbontású, retusált fényképeket elektronikus formában.

Egyik csomagajánlat sem megfelelő számomra, mit tehetek?

Ha egyik csomagajánlat sem bizonyul megfelelőnek, kérjetek egyedi árajánlatot az igényeitek vázolásával bármelyik elérhetőségemen. 

További fontos tudnivalók

A székhelyem Budapesten van. Helyszíntől függően kiszállási díj kerülhet felszámításra bármely csomag esetén. A szerződéskötésre 20% foglaló fizetésével kerül sor.

bottom of page